Real Madrid trainingspak

Real Madrid trainingspak 2012-2013
Hier vind je de best aanbiedingen voor het officiële trainingspak van Real Madrid. Wij geven je overzichtelijk de prijzen van meerdere aanbieders zodat je nooit teveel betaald voor het Trainingspak van de Koninklijke. Naast prijsinformatie vind je hier ook informatie over de kleurstelling, materialen, producent en overige product eigenschappen van het Real Madrid Trainingspak.

Real Madrid trainingspak aanbiedingen.

Real madrid trainingspak
Aanbieding Madrid
Trainingspak
v. a. €89,95
Voetbaldirect aanbieding Subside Aanbieding Voetbalshop Aanbieding
Voetbaldirect aanbieding Real Madrid trainingspak Subside aanbieding Real Madrid trainingspak Voetbalshop aanbieding Real Madrid trainingspak (Geen aanbieding)
Prijs: Prijs:€ 89,95 Prijs:
Verzendkosten: € 2,95 Verzendkosten: € 5,- Verzendkosten: € 3.95
Eigen bedruking mogelijk Eigen bedruking mogelijk Eigen bedruking mogelijk
Klik hier om naar Voetbaldirect te gaan Klik hier om naar de aanbieding te gaan Klik hier om naar Voetbalshop te gaan

Real Madrid is door de Fifa uitgeroepen tot de beste voetbalclub van de 20e eeuw. Het is dus bepaald geen schande om fan van deze club te zijn en dat uit te stralen door het Real Madrid trainingspak te dragen. Maar je mag het ook dragen omdat het een prima trainingspak is dat lang mooi blijft en heerlijk draagt bij het sporten.

Adidas ontwerpt het Real Madrid trainingspak.

Sinds 1998 is Adidas het kledingmerk dat de tenues van Real Madrid ontwerpt en maakt. Ook het Real Madrid trainingspak voor het seizoen 2012 – 2013 is van Adidas. Het heeft een praktische donkere kleur. Het Jack heeft voorzakken met ritssluitingen en aan de voorkant een volledige rits. Geribbelde boorden aan de mouwen en aan de onderkant van het jack sluiten elastisch aan op het lichaam. Het materiaal is 100% polyester tricot dat snel droogt en lang mooi blijft. Het embleem van Real Madrid staat links op de borst en eveneens op de rechter broekspijp. Adidas brengt dit trainingspak Real Madrid niet alleen voor volwassenen op de markt, ook voor kinderen. Bekijk in welke maten dit pak te bestellen is.
Ook van Adidas is het presentatiepak met het licht gekleurde jack. Dit pak heeft een luxe uitstraling en de binnenkant van het jack is voorzien van een voering. Het is echter minder geschikt om in te sporten.

Beroemde voetballers droegen het trainingspak Real Madrid

Real Madrid is een voetbalcub van grote faam die in 1902 werd opgericht en de thuiswedstrijden speelt in het Estadio Santiago Bernabéu. De club is er altijd een meester in geweest om sensationele voetballers aan te trekken, zoals de Braziliaan Ronaldo en Cristiano Ronaldo uit Portugal. Met het embleem van Real Madrid op het trainingspak, hebben ze heel wat zweet vergoten. Leo Beenhakker heeft in de tachtiger jaren van de vorige eeuw drie seizoenen na elkaar deze Spaanse club tot grote successen gebracht. Hij heeft niet voor niets de bijnaam Don Leo gekregen. Grote Nederlandse voetballers zoals o.a. Arjen Robben, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Rafael van de Vaart, Royston Drenthe en Ruud Nistelrooij hebben het tenue van Real Madrid gedragen. Ze hebben getraind in het Real Madrid trainingspak. Van en naar de wedstrijden droegen ze het presentatiepak van Real Madrid. Na hun triomfen in het Estadio Santiago Bernabéu hulden zij zich in het trainingspak Real Madrid. Ook jij kunt sporten met dit degelijke trainingspak Real Madrid zoals vele grote voetballers deden nog voor ze wereldberoemd werden.